Maskeradtema – Elektriker

Är det el-tema på jobbets maskerad? Eller vill du skapa lite mer elektrisk stämning på halloweenfesten? Då är det dags att klä ut sig till elektriker. Antingen en som verkligen kan sin sak och känns proffsig – eller en som verkligen misslyckats vid elinstallationen.

Halloween – Kläderna

Det är ovanligt med halloweendräkter som efterliknar elektriker. Men man kan bygga ihop det själv. På med en peruk där håret står rakt upp, trasiga kläder och lite sladdar som sticker ut här och där från klädseln. Delvis kan man använda arbetskläder men det kan även räcka med vanlig t-shirt och byxor.

På leksaksbutiker och maskeradbutiker hittas sedan tillbehören. Kanske något slags vapen som ger ifrån sig elektrifierade ljud?

Halloween – Komplettera med elektrifierad elektriker

Flera maskeradbutiker online låter dig köpa dockan ”Elektrifierad elektriker”.  En docka i full storlek som liknar en elektriker som inte riktigt tänkt på säkerheten. Med allt för många volt genom kroppen blir det en spännande upplevelse för den nu halvdöda kroppen. Hängs med fördel upp nära en ledning, lampa eller liknande.

Detta är alltså en dekorationsdocka som drivs av batteri och därmed känner av när någon är i närheten. Denna elektriker hänger i sina elledningar till någon kommer nära  – då sprattlar och skriker den. Inte bara läskig att titta på – utan ännu mer läskig när man kommer nära.

Kan även kompletteras med ”Elektriska kablar med ljus och ljud”. Dessa kan användas om du vill vara en mix av elektriker och zombie likväl som om ni har el-tema som inredningsdetalj. Blinkar och blixtrar i blått neonljus och ger ifrån sig ”fräsande” ljud för att bevisa att det fortfarande finns livsfarlig spänning i dem.